Piros Arany View larger

Online only

Natúr libamáj körtés-diós zöldsalátával, rozmaringos öntettel - goose liver recipe

New product

Hozzávalók 4 főre

1-2 doboz Rex Ciborum natúr libamáj konzerv 140 g

½ fej bordó fodros saláta

½ fej zöld fodros saláta

1 fej endívia saláta

10 dkg galambbegy saláta

10 dkg rukkola saláta

2 db vilmos körte

10 dkg dióbél

More details

Add to wishlist

More info

Az öntet hozzávalói:

4 evőkanál extra szűz olívaolaj

1 teáskanál mustár

1 citrom leve

1 evőkanál méz

1 gerezd zúzott fokhagyma

1 szál rozmaring levelei

Elkészítés

A salátákat leveleikre szedjük és megmossuk. A körtét négybe vágjuk, eltávolítjuk a magházat, majd szép szeletekre vágjuk. Ezután – hogy ne barnuljon meg – citromos vízben pihentetjük a saláta összeállításáig. Ezután elkészítjük az öntetet.

A mustárt keverőtálba tesszük, majd lassan csorgatva, miközben folyamatosan keverjük, hozzá adjuk az olívaolajat, a citrom levét, a mézet, sót, zúzott fokhagymát és a rozmaring leveleit.

A salátákat üvegtálba tesszük, rászórjuk a dióbelet és a körteszeleteket, végül jöhetnek a libamáj szeletek és az öntet.

Sütőben, serpenyőben vagy grillen pirított pitával tálalhatjuk.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Natúr libamáj körtés-diós zöldsalátával, rozmaringos öntettel - goose liver recipe

Natúr libamáj körtés-diós zöldsalátával, rozmaringos öntettel - goose liver recipe

Hozzávalók 4 főre

1-2 doboz Rex Ciborum natúr libamáj konzerv 140 g

½ fej bordó fodros saláta

½ fej zöld fodros saláta

1 fej endívia saláta

10 dkg galambbegy saláta

10 dkg rukkola saláta

2 db vilmos körte

10 dkg dióbél