Piros Arany View larger

Online only

Libamáj kockák roston serpenyőben vagy wokban, sült zöldségekkel - goose liver recipe

New product

Hozzávalók 4 főre

hízott libamáj 40 dkg

amerikai mogyoró 5 dkg

kesudió 5 dkg

sárgarépa 25 dkg

cukkini 25 dkg

sárga kaliforniai paprika 15 dkg

hosszú szemű rizs 40 dkg.

só ízlés szerint

More details

Add to wishlist

More info

Elkészítés

Először tegyük fel a rizst főni 2,5x-es mennyiségű vízzel. A főzővizet sózzuk.

A libamájat vágjuk kb. 1x1 cm-es kockákra, és pirítsuk forró serpenyőben aranybarnára, miközben sózzuk. Amikor elkészült, vegyük ki a májat a serpenyőből és tegyük félre. A libamáj kisült zsírjában kezdjük pirítani a csíkokra vágott sárgarépát. Ha kevés a zsír, adjunk hozzá extra szűz olívaolajat.

Mikor szép színt kapott, adjuk hozzá a cukkinit és a paprikát is, amit vágjunk nagyobb darabokra és pirítsuk együtt, amíg a többi zöldség is szépen megpirul. Közben sózzuk. Ha a zöldségek elkészültek, adjuk hozzá a magvakat és a libamáj kockákat.

A rizst helyezzük a tányér közepére, köré pedig a libamájas sült zöldségeket.

Jó étvágyat kívánunk!

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Libamáj kockák roston serpenyőben vagy wokban, sült zöldségekkel - goose liver recipe

Libamáj kockák roston serpenyőben vagy wokban, sült zöldségekkel - goose liver recipe

Hozzávalók 4 főre

hízott libamáj 40 dkg

amerikai mogyoró 5 dkg

kesudió 5 dkg

sárgarépa 25 dkg

cukkini 25 dkg

sárga kaliforniai paprika 15 dkg

hosszú szemű rizs 40 dkg.

só ízlés szerint