Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
- 1 doboz Rex Ciborum libamájblokk 200 g
- 5 dkg aszalt vörös áfonya
- 2 dl édes tokaji bor
- 1/2 fej lilahagyma
- 8 szelet rozskenyér
This product is no longer in stock
Availability date:
Tokaji libamájkrém, borban párolt vörös áfonyával - libamáj recept
- 1 doboz Rex Ciborum libamájblokk 200 g
- 5 dkg aszalt vörös áfonya
- 2 dl édes tokaji bor
- 1/2 fej lilahagyma
- 8 szelet rozskenyér
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
A bort főzőedénybe töltjük és forrásig hevítjük. Ekkor hozzáadjuk az áfonyát, 2 percig főzzük, majd az edényt lehúzzuk a tűzről, és az áfonyát leszűrjük.
A Rex Ciborum libamáj blokkot keverőtálba tesszük, és folyamatos botmixeres keverés mellett a borból addig öntünk hozzá, amíg a máj krémes állagú lesz. Ezután a májkrémet 15 percre hűtőbe tesszük.
A kenyérszeleteket pirítóban vagy serpenyőben aranybarnára sütjük, megkenjük a tokajis májkrémmel és vörös áfonyával díszítjük. A szendvicsekhez apróra vágott lilahagymát is kínálhatunk.
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.