Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv
tortilla (mérettől függően 4 vagy 8 darabba vágva)
10 dkg bébi spenót
fél jégsaláta (nagyobb)
2 db nagyobb sárgarépa
2 db körte
10 dkg füstölt lazac
balzsam ecet
tengeri só, bors
olíva olaj
This product is no longer in stock
Availability date:
Füstölt lazacos, körtés libamáj saláta - libamáj recept
140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv
tortilla (mérettől függően 4 vagy 8 darabba vágva)
10 dkg bébi spenót
fél jégsaláta (nagyobb)
2 db nagyobb sárgarépa
2 db körte
10 dkg füstölt lazac
balzsam ecet
tengeri só, bors
olíva olaj
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
A Rex Ciborum libamájat tegyük hűtőszekrénybe, amíg a saláta többi összetevőjét elkészítjük. A bébi spenótot mossuk meg, tegyük szűrőbe és alaposan csepegtessük le. A jégsalátát vágjuk vastagabb csíkokra és tegyük egy nagy tálba, amiben majd összekeverjük a salátát. A sárgarépát mossuk, tisztítsuk meg és reszeljük le a sajtreszelőn. A körtéket mossuk meg, negyedeljük, vágjuk ki a magházát és vágjuk 1 centis kockákra.
A füstölt lazac szeleteket és a lehűtött libamájat szintén vágjuk kisebb kockákra. Egy nyeles serpenyőt hevítsünk fel, amíg a serpenyő hevül, a többi saláta összetevőt is tegyük a tálba és keverjük össze. A serpenyőbe tegyünk egy kevés olíva olajat és tegyük bele a tortillát és süssük meg mindkét oldalát, majd vágjuk cikkekre.
A salátát szórjuk meg sóval, borssal ízlés szerint, locsoljuk meg balzsamecettel és szúrjuk a salátába a tortilla cikkeket.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.