Füstölt lazacos, körtés libamáj saláta - libamáj recept View larger

Online only

Füstölt lazacos, körtés libamáj saláta - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

tortilla (mérettől függően 4 vagy 8 darabba vágva)

10 dkg bébi spenót

fél jégsaláta (nagyobb)

2 db nagyobb sárgarépa

2 db körte

10 dkg füstölt lazac

balzsam ecet

tengeri só, bors

olíva olaj

More details

More info

Elkészítés

A Rex Ciborum libamájat tegyük hűtőszekrénybe, amíg a saláta többi összetevőjét elkészítjük. A bébi spenótot mossuk meg, tegyük szűrőbe és alaposan csepegtessük le. A jégsalátát vágjuk vastagabb csíkokra és tegyük egy nagy tálba, amiben majd összekeverjük a salátát. A sárgarépát mossuk, tisztítsuk meg és reszeljük le a sajtreszelőn. A körtéket mossuk meg, negyedeljük, vágjuk ki a magházát és vágjuk 1 centis kockákra.

A füstölt lazac szeleteket és a lehűtött libamájat szintén vágjuk kisebb kockákra. Egy nyeles serpenyőt hevítsünk fel, amíg a serpenyő hevül, a többi saláta összetevőt is tegyük a tálba és keverjük össze. A serpenyőbe tegyünk egy kevés olíva olajat és tegyük bele a tortillát és süssük meg mindkét oldalát, majd vágjuk cikkekre.

A salátát szórjuk meg sóval, borssal ízlés szerint, locsoljuk meg balzsamecettel és szúrjuk a salátába a tortilla cikkeket.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Füstölt lazacos, körtés libamáj saláta - libamáj recept

Füstölt lazacos, körtés libamáj saláta - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

tortilla (mérettől függően 4 vagy 8 darabba vágva)

10 dkg bébi spenót

fél jégsaláta (nagyobb)

2 db nagyobb sárgarépa

2 db körte

10 dkg füstölt lazac

balzsam ecet

tengeri só, bors

olíva olaj