Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Libamáj receptek, kacsamáj receptek
Hozzávalók 4 főre 40 dkg hízott libamáj 1 kg sütőtök 1 db nagyobb burgonya 1 db közepes alma 1 db közepes hagyma 2-3 evőkanál méz 1/2 narancs leve 1/2 l leszűrt zöldség leves (lehet leveskockából) só, bors, szerecsendió 1 dl tejszín 5 dkg vaj
Hozzávalók 4 főre 140 g Rex Ciborum libamáj konzerv 1 db 450 gr-os zöldbabkonzerv 1/2 jégsaláta 1 db lila lolo rosso (fodros saláta) 4 evőkanál extra szűz olívaolaj 2 db citrom leve 1 evőkanál méz só, bors
Hozzávalók 4 főre 60 dkg hízott libamáj 12 db új sárgarépa 4 db közepes burgonya 2 db nagyobb cukkini 1 csokor petrezselyem ½ liter főzőtejszín só, bors
Hozzávalók 4 főre 60 dkg hízott libamáj 4 db körte juharszirup fehérbor só, bors extra szűz olívaolaj
Hozzávalók 4 főre 100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv 20 dkg rókagomba 20 dkg bébispenót só, bors extra szűz olívaolaj
Hozzávalók 4 főre 70 dkg sertés szűz 20 dkg libamáj 1 db rozmaring ág 2 gerezd fokhagyma kb. 2 dl főzőtejszín 1 evőkanál mustár só, bors szőlőmagolaj
Hozzávalók 4 főre 100 g Rex Ciborum libamáj konzerv 4 db tojás 4 dl tejszín só, bors friss petrezselyem
Hozzávalók 4 főre 60 dkg hízott libamáj 2 szál friss rozmaring 4 gerezd fokhagyma 1 fej lilahagyma 1 evőkanál olívaolaj 1 evőkanál barna cukor 2 dl száraz vörösbor 1 evőkanál narancslé 2 evőkanál extra szűz olívaolaj 1 l tejszín só, bors, balzsamecet (2 ek a lekvárhoz, 4 ek a májhoz)
Hozzávalók 4 főre 100 g Rex Ciborum libamáj konzerv 20 dkg rukkola 20 dkg bébi spenót 2 db bagett só, bors 4 evőkanál extra szűz olívaolaj 2 db citrom leve
Hozzávalók 4 főre 20 dkg hízott libamáj 1 db csontos csirkemell 1 db sárgarépa 1 fej vöröshagyma 1 db paradicsom 1 db fehérrépa 1 db tyúkhúsleves kocka só, bors 1 csomag üvegtészta (rizstészta) 4 evőkanál szőlőmagolaj
Hozzávalók 4 főre 2 x 100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv 40 dkg tagliatelle tészta 2 evőkanál extra szűz olívaolaj 4 gerezd fokhagyma só, bors friss petrezselyem friss parmezán ízlés szerint
Hozzávalók 4 főre 60 dkg hízott libamáj 2 db nagyobb őszibarack (konzerv is lehet) rukkola, jégsaláta só, bors extra szűz olívaolaj 2 dl őszibaracklé