RÓLUNK

Cégünk 2004-ben történt alapítása óta a mai napig magyar tulajdonban lévő nagykereskedelmi vállalkozás. Szemléletünk alapját képezik a kitűnő minőségű, márkázott termékek, elsősorban a libamáj konzervek és kacsamáj konzervek, az ügyfélközpontú működés, beleértve a pontos és korrekt házhoz szállítást is, amely minden ügyfelünknél személyre szabott. Ezek a pillérek biztosítják folyamatos jelenlétünket és kiemelkedő pozíciónkat az élelmiszer iparág piacán.

Kínálatunk egészét magyar libamáj és kacsamáj termékek, egyéb magyaros készítmények, kizárólag a legjobb magyar élelmiszerek teszik ki. Erre garanciát nyújtanak a termékek hazai és nemzetközi díjai. Beszállító partnereink Magyarország tradicionális gasztronómiai értékeit, ízeit biztosítják számunkra nagykereskedelmi feltételekkel, így tudunk a vevőink számára is kedvező árakat biztosítani.

Webáruházunk által még tökéletesebb szolgáltatást tudunk nyújtani, hiszen lehetővé tettük az Ön számára, hogy kényelmesen, egy kattintással vásároljon libamáj és kacsamáj termékeinkből.

Tekintse meg választékunkat! Recept oldalunkon kitűnő libamáj és kacsamáj recepteket is talál!

Vissza a főoldalra >>>