Vásárlási feltételek

A Royal Delicatesse Kft webáruháza a magyaros jellegű ételek mellett minőségi liba- és kacsamáj, valamint hústermékeket kínál igényes üzletek és egyéni vásárlók részére, olyan márkák jóvoltából, mint a Rex Ciborum, Gourland, az Univer vagy a Pick. Az általunk kínált széles termékskála minden darabja magyar alapanyagokból, hagyományos magyar recept alapján készült. Webáruházunk elindításával az Ön kényelmét szolgáljuk. Az offline vásárlási folyamat jóval lerövidül az online módszerek segítségével, így Ön hátradőlve, egy kattintással vásárolhat.

Magánszemélyek részére a rendelési tétel minimuma nem megszabott. Egyéni vásárlóink termékenként tetszőleges számban rendelhetnek, részükre a szállítás postai utánvéttel, 7 napon belül történik.

Bruttó 50.000 Ft. összeget meghaladó rendelés esetén a kiszállítás díjmentes!

Ügyintézőnkkel történt egyeztetés után a megrendelés teljesítése hét munkanapon belül történik. A szállítás költsége megrendelésenként változhat, így a telefonos vagy online rendelés alkalmával tudunk pontos tájékoztatást adni a postaköltséget illetve a szállítás pontos időpontját illetően. 

A szállítást szerződött futárszolgálat segítségével bonyolítjuk le. Fizetés a helyszínen, az áru átvételekor, készpénzes számla ellenében történik.

Személyes átvételi időpont egyeztetés Budapestre illetve Gödöllőre:

+36 20 / 439 5940 vagy +36 20 / 956 1490

Külföldről érkező rendeléseknél minden esetben Emailen egyeztetjük a szállítás módját és a fizetési módot.

Külföldről csak konzerv termékekre, valamint nem törékeny árukra tudunk rendelést felvenni, így például csatos üveges májtermékek webáruházon keresztül nem rendelhetőek. Az áruház termékeinek árai „ex works” árak, azaz nem tartalmazzák a szállítási költségeket. A rendelési tétel ismeretében kalkulációt készítünk, mely az árufelrakás előtt egyeztetésre kerül.

Fizetés EUR fizetőeszközben történik. Az egységár átszámítása az aznapi MNB középárfolyamán történik.

Amennyiben további kérdése merülne fel a kiszolgálással vagy a szállítással kapcsolatban, örömmel várjuk megkeresését telefonon vagy e-mailen. Elérhetőségünket a „Kapcsolat” menüpont alatt találja meg.