Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Libamáj receptek, kacsamáj receptek
Hozzávalók 4 főre 140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv 4 db tojás 5 dkg spenót 12 szár zöldspárga 2 db paradicsom 4 szelet toast kenyér só, bors, cukor 1 gerezd fokhagyma 1 evőkanál vaj metélő hagyma a díszítéshez
Hozzávalók 4 főre 40 dkg libamáj 4 evőkanál méz só, bors 2 dl édes tokaji 1 csomag újhagyma
Hozzávalók 4 főre 100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv 2 db bagett 2 dl édes tokaji bor zselatin vagy zselatin lapok 2 gerezd fokhagyma só
Hozzávalók 4 főre 60 dkg hízott libamáj 10 dkg császárszalonna 40 dkg spagetti 10 dkg parmezán só, bors 4 gerezd fokhagyma 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
Hozzávalók 4 főre 140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv 900 g sóska (mélyhűtött) 3 evőkanál liszt 10 dkg vaj 2 csipet só 2 dl főző tejszín 2 dl tej 1 citrom kifacsart leve 18 dkg cukor
Hozzávalók 4 főre 140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv 12 db közepes fej gomba 1/2 fej nagyobb vöröshagyma 1,5 evőkanál libazsír vagy extra szűz olíva olaj 1 teáskanál tengeri só 1 kávéskanál pirospaprika 1 gerezd fokhagyma 1 kávéskanál őrölt bors 1 teáskanál fenyőmag 2 evőkanál zsemlemorzsa rozs vagy teljes kiőrlésű kenyérből
Hozzávalók 4 főre 140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv 4 db tojás 1 db nagyobb paradicsom fél lilahagyma 4 db bazsalikom levél 1 db sokmagos bagette 1 dl extra szűz olíva olaj só, bors ízlés szerint
Hozzávalók 4 főre 140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv 4 db friss érett füge durva szemű tengeri só friss kapor ágak ribizli
Hozzávalók 4 főre 100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv 4 szelet cracker durva szemű tengeri só balzsam krém
Hozzávalók 4 főre 200 g Rex Ciborum natúr libamájblokk 2 db nagy alma 20 levél friss spenót (lehet bébi spenót is) durva szemű tengeri só méz 4 dl száraz fehérbor 1 db citrom leve (vagy 1dl citromlé sűrítmény) 4 dl víz
Hozzávalók 4 főre 40 dkg hízott libamáj 40-45 dkg mirelit gesztenye néhány szár zeller levél 1 db szárnyas leveskocka 1 kávéskanál cukor 1 evőkanál liszt 3 dl tejszín só, őrölt fehér bors ½ l félédes fehérbor
Hozzávalók 4 főre 140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv tortilla (mérettől függően 4 vagy 8 darabba vágva) 10 dkg bébi spenót fél jégsaláta (nagyobb) 2 db nagyobb sárgarépa 2 db körte 10 dkg füstölt lazac balzsam ecet tengeri só, bors olíva olaj