Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
- 1 doboz Rex Ciborum szarvasgombás kacasmájpástétom
- cékla
- barna vagy fehér baguette
- só, bors
- méz
- balzsamecet
- fokhagyma
A kacsamájpástétomot felszeleteljük, olajon hirtelen mindkét oldalát megpirítjuk. Rátesszük az előre megpirított, fokhagymázott bageuettre.
Házilag elkészített céklakompóttal ajánljuk. A megmosott céklát egy kisebb tűzálló edénybe téve, só-ágyazva 150 Celsius fokon 2 – 2,5 órát sütjük. Amikor a cékla megpuhult, kivesszük a sütőből, hideg vízbe téve átmossuk a sótól és meghámozzuk. Kisebb gömbökre vagy kockára vágjuk.
Mézzel, balzsamecettel ízesítjük, lehűtve tálaljuk. Salátát ajánlunk hozzá.
Jó étvágyat!