Libamáj cracker falatok - libamáj recept View larger

Online only

Libamáj cracker falatok - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

4 szelet cracker

durva szemű tengeri só

balzsam krém

More details

More info

Elkészítés

A balzsam krém (balzsamecetből készült sűrű krém) nagyobb szupermarketekben kapható az olasz áruknál, de házilag is elkészíthetjük, ezt egy korábbi receptben megtalálhatják honlapunkon).

A Rex Ciborum libamáj konzervet szeletelés előtt legalább 2 órával hűtőbe tesszük. A crackereket éles késsel középen ketté vágjuk. Egy crackerre kettő vékony szelet májat teszünk. Meghintjük durva szemű tengeri sóval és balzsam krémet cseppentünk rá.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Libamáj cracker falatok - libamáj recept

Libamáj cracker falatok - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

4 szelet cracker

durva szemű tengeri só

balzsam krém