Libamáj friss fügével - libamáj recept View larger

Online only

Libamáj friss fügével - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

4 db friss érett füge

durva szemű tengeri só

friss kapor ágak

ribizli

More details

More info

Elkészítés

A Rex Ciborum libamáj konzervet hűtőbe tesszük szeletelés előtt legalább 2 órával.

A megmosott fügéket négybe vágjuk és a libamáj szeletek mellé helyezzük (tehetjük kis kerámia tálkába is, így még elegánsabb lesz az előételünk).

A libamájat meghintjük durva szemű tengeri sóval, friss ribizlivel és kapor ágakkal díszítjük.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Libamáj friss fügével - libamáj recept

Libamáj friss fügével - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

4 db friss érett füge

durva szemű tengeri só

friss kapor ágak

ribizli