Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv
12 db közepes fej gomba
1/2 fej nagyobb vöröshagyma
1,5 evőkanál libazsír vagy extra szűz olíva olaj
1 teáskanál tengeri só
1 kávéskanál pirospaprika
1 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál őrölt bors
1 teáskanál fenyőmag
2 evőkanál zsemlemorzsa rozs vagy teljes kiőrlésű kenyérből
This product is no longer in stock
Availability date:
Töltött gombafejek libamájjal - libamáj recept
140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv
12 db közepes fej gomba
1/2 fej nagyobb vöröshagyma
1,5 evőkanál libazsír vagy extra szűz olíva olaj
1 teáskanál tengeri só
1 kávéskanál pirospaprika
1 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál őrölt bors
1 teáskanál fenyőmag
2 evőkanál zsemlemorzsa rozs vagy teljes kiőrlésű kenyérből
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Hűtsük be a Rex Ciborum libamájat. Mossuk meg a gombát, szedjük ki a szárát és kiskanállal formázzuk ki a gombafej belsejét (kaparjuk ki a barna lemezkéket, amit később felhasználunk). A gomba szárakat vágjuk kisebb kockákra, tegyük félre.
A hagymát vágjuk finomra, a fokhagymát nyomjuk ki fokhagymanyomón. Hevítsük a serpenyőt zsiradékkal. Amikor felhevült, tegyük bele a hagymát és pirítsuk aranybarnára. Ezután tegyük a serpenyőbe a gombafejeket, a felkockázott gombaszárat és amit kikapartunk a gombafejekből. Pirítsuk meg ezeket is. Amikor a gomba is megpirult, sózzuk, borsozzuk, majd adjuk hozzá a fokhagymát és a pirospaprikát. Vegyük le a tűzről, vegyük ki a gombafejeket.
A serpenyőbe szórjuk bele a morzsát, és hagyjuk, hogy felszívja a zsiradékot és a szaftot. Adjuk hozzá a fenyőmagot és kanállal jól keverjük össze a hozzávalókat. Vágjuk kockákra a májat és adjuk a töltelékhez. Helyezzük a gombafejeket egy tálra és töltsük meg a töltelékkel.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.