Sóskakrém leves libamájjal - libamáj recept View larger

Online only

Sóskakrém leves libamájjal - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

900 g sóska (mélyhűtött)

3 evőkanál liszt

10 dkg vaj

2 csipet só

2 dl főző tejszín

2 dl tej

1 citrom kifacsart leve

18 dkg cukor

More details

More info

Elkészítés

A sóskát kiolvasztjuk, a vajból, lisztből, sóból, tejből besamelmártást készítünk. Folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a sóskát, cukrot, citromlevet, végül a tejszínt. Beforraljuk. A kész levest turmix gépben simára mixeljük. Leveses tálkába szedjük, ráhelyezünk egy szelet Rex Ciborum libamájat, és ízlés szerint meglocsoljuk tejszínnel.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Sóskakrém leves libamájjal - libamáj recept

Sóskakrém leves libamájjal - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

900 g sóska (mélyhűtött)

3 evőkanál liszt

10 dkg vaj

2 csipet só

2 dl főző tejszín

2 dl tej

1 citrom kifacsart leve

18 dkg cukor