Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv
900 g sóska (mélyhűtött)
3 evőkanál liszt
10 dkg vaj
2 csipet só
2 dl főző tejszín
2 dl tej
1 citrom kifacsart leve
18 dkg cukor
This product is no longer in stock
Availability date:
Sóskakrém leves libamájjal - libamáj recept
140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv
900 g sóska (mélyhűtött)
3 evőkanál liszt
10 dkg vaj
2 csipet só
2 dl főző tejszín
2 dl tej
1 citrom kifacsart leve
18 dkg cukor
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
A sóskát kiolvasztjuk, a vajból, lisztből, sóból, tejből besamelmártást készítünk. Folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a sóskát, cukrot, citromlevet, végül a tejszínt. Beforraljuk. A kész levest turmix gépben simára mixeljük. Leveses tálkába szedjük, ráhelyezünk egy szelet Rex Ciborum libamájat, és ízlés szerint meglocsoljuk tejszínnel.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.