Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
60 dkg hízott libamáj
10 dkg császárszalonna
40 dkg spagetti
10 dkg parmezán
só, bors
4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
This product is no longer in stock
Availability date:
Roston libamáj, szalonnás, parmezános spagettin - libamáj recept
60 dkg hízott libamáj
10 dkg császárszalonna
40 dkg spagetti
10 dkg parmezán
só, bors
4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Forrásban lévő, sós vízben a tésztát főzzük al dente-re. Ha elkészült, tegyük szűrőbe, és hideg vízzel mossuk át, hogy ne ragadjon össze.
A szalonnát vágjuk csíkokra, tegyük serpenyőbe, öntsük rá az olíva olajat és süssük pirosra. Amikor elkészült, a szalonnákat vegyük ki, tegyük félre, és a zsiradékban süssük aranybarnára a libamáj szeletek mindkét oldalát. Amikor már majdnem kész, adjuk hozzá a 4 gerezd tisztított fokhagymát, és süssük együtt a libamájjal. Amikor a máj elkészült, vegyük ki a fokhagymákkal együtt, és tegyük a máj szeleteket papírszalvétára lecsöpögni.
A serpenyőbe a zsiradékhoz adjuk hozzá a spagettit, a fokhagyma gerezdeket és párszor forgassuk át, hogy a tészta átmelegedjen. Adjuk hozzá a szalonnát, forgassuk össze azzal is. Szedjük a szalonnás tésztát egy tányérba, reszeljünk rá parmezánt és helyezzük a tetejére a libamáj szeletet.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.