Roston libamáj, szalonnás, parmezános spagettin - libamáj recept View larger

Online only

Roston libamáj, szalonnás, parmezános spagettin - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

60 dkg hízott libamáj

10 dkg császárszalonna

40 dkg spagetti

10 dkg parmezán

só, bors

4 gerezd fokhagyma

1 evőkanál extra szűz olívaolaj

More details

More info

Elkészítés

Forrásban lévő, sós vízben a tésztát főzzük al dente-re. Ha elkészült, tegyük szűrőbe, és hideg vízzel mossuk át, hogy ne ragadjon össze.

A szalonnát vágjuk csíkokra, tegyük serpenyőbe, öntsük rá az olíva olajat és süssük pirosra. Amikor elkészült, a szalonnákat vegyük ki, tegyük félre, és a zsiradékban süssük aranybarnára a libamáj szeletek mindkét oldalát. Amikor már majdnem kész, adjuk hozzá a 4 gerezd tisztított fokhagymát, és süssük együtt a libamájjal. Amikor a máj elkészült, vegyük ki a fokhagymákkal együtt, és tegyük a máj szeleteket papírszalvétára lecsöpögni.

A serpenyőbe a zsiradékhoz adjuk hozzá a spagettit, a fokhagyma gerezdeket és párszor forgassuk át, hogy a tészta átmelegedjen. Adjuk hozzá a szalonnát, forgassuk össze azzal is. Szedjük a szalonnás tésztát egy tányérba, reszeljünk rá parmezánt és helyezzük a tetejére a libamáj szeletet.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Roston libamáj, szalonnás, parmezános spagettin - libamáj recept

Roston libamáj, szalonnás, parmezános spagettin - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

60 dkg hízott libamáj

10 dkg császárszalonna

40 dkg spagetti

10 dkg parmezán

só, bors

4 gerezd fokhagyma

1 evőkanál extra szűz olívaolaj