Libamáj crouton tokaji bor zselével - libamáj recept View larger

Online only

Libamáj crouton tokaji bor zselével - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

2 db bagett

2 dl édes tokaji bor

zselatin vagy zselatin lapok

2 gerezd fokhagyma

More details

More info

Elkészítés

A fehérbort tegyük fel forrni egy edénybe. Ha zselatin lappal dolgozunk, áztassuk borba. Nyissuk ki a konzervet, a libamájat tegyük egy tálba és egy villával törjük össze, hogy kenhető állagot kapjunk. Tegyük hűtőszekrénybe. Amikor a bor felforrt, adjuk hozzá a zselatint vagy a zselatin lapokat, majd tegyük egy tálkába és helyezzük hűtőbe, hogy a bor bezselésedjen.

Miután a borzselé elkészült, a bagetteket vágjuk karikákra, hintsük meg sóval, dörzsöljük meg friss fokhagymával, majd 200 °C-ra előmelegített sütőben süssük aranybarnára. A kisütött bagett szeleteket kenjük meg Rex Ciborum libamájjal, és tegyünk a tetejére a borzseléből.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Libamáj crouton tokaji bor zselével - libamáj recept

Libamáj crouton tokaji bor zselével - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

2 db bagett

2 dl édes tokaji bor

zselatin vagy zselatin lapok

2 gerezd fokhagyma