Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv
2 db bagett
2 dl édes tokaji bor
zselatin vagy zselatin lapok
2 gerezd fokhagyma
só
This product is no longer in stock
Availability date:
Libamáj crouton tokaji bor zselével - libamáj recept
100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv
2 db bagett
2 dl édes tokaji bor
zselatin vagy zselatin lapok
2 gerezd fokhagyma
só
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
A fehérbort tegyük fel forrni egy edénybe. Ha zselatin lappal dolgozunk, áztassuk borba. Nyissuk ki a konzervet, a libamájat tegyük egy tálba és egy villával törjük össze, hogy kenhető állagot kapjunk. Tegyük hűtőszekrénybe. Amikor a bor felforrt, adjuk hozzá a zselatint vagy a zselatin lapokat, majd tegyük egy tálkába és helyezzük hűtőbe, hogy a bor bezselésedjen.
Miután a borzselé elkészült, a bagetteket vágjuk karikákra, hintsük meg sóval, dörzsöljük meg friss fokhagymával, majd 200 °C-ra előmelegített sütőben süssük aranybarnára. A kisütött bagett szeleteket kenjük meg Rex Ciborum libamájjal, és tegyünk a tetejére a borzseléből.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.