Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
40 dkg libamáj
4 evőkanál méz
só, bors
2 dl édes tokaji
1 csomag újhagyma
This product is no longer in stock
Availability date:
Mézben karamellizált roston libamáj újhagymával - libamáj recept
40 dkg libamáj
4 evőkanál méz
só, bors
2 dl édes tokaji
1 csomag újhagyma
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Hevítsünk fel egy serpenyőt és karamellizáljuk benne a mézet. Közben egy másik felhevített serpenyőben süssük a libamáj szeletek mindkét oldalát aranybarnára, sózzuk, borsozzuk. Zsiradék nem szükséges hozzá, mert ami kisül a májból, az elegendő. Mikor a máj elkészült, vegyük ki a serpenyőből és tegyük papírkendőre, hogy felszívja a zsiradékot.
A karamellizálódott mézhez öntsük hozzá bort, és forraljuk még kb. 1 percig. Ekkor helyezzük bele a libamáj szeleteket, és forraljuk még kb. 2 percet. Tálaláskor díszítsük zöldhagyma vágott szárával.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.