Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv
4 db tojás
5 dkg spenót
12 szár zöldspárga
2 db paradicsom
4 szelet toast kenyér
só, bors, cukor
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál vaj
metélő hagyma a díszítéshez
This product is no longer in stock
Availability date:
Libamáj spárgával, spenóttal, főtt tojással - libamáj recept
140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv
4 db tojás
5 dkg spenót
12 szár zöldspárga
2 db paradicsom
4 szelet toast kenyér
só, bors, cukor
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál vaj
metélő hagyma a díszítéshez
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Tegyük hűtőbe a Rex Ciborum libamájat. A tojásokat forrástól számítva 5 percig főzzük, majd tegyük félre. A spárgák végéből vágjunk le kb. 1 centit (hogy ne legyen fás), és tegyük egy főzőedénybe. Öntsünk rá annyi vizet, ami ellepi. A főzővízbe tegyünk egy kevés cukrot, sót. A spárga 8-10 perc alatt megpuhul. Ezután szűrjük le és tegyük félre.
A spárga főzőlevével forrázzuk le a spenótot, csepegtessük le alaposan, majd öntsünk rá egy kevés olvasztott vajat, és tegyük rá a fokhagymát. Finoman sózzuk, borsozzuk.
Tegyük pirítóba a kenyereket. Amíg a kenyerek sülnek, vágjuk cikkekre a paradicsomokat, a főtt tojásokat tisztítsuk meg, vágjuk cikkekre vagy karikákra és szeleteljük fel a májat. A tányéron 3 szál spárgára tegyünk rá egy libamáj szeletet, helyezzünk mellé a spenótból, a főtt tojásból, paradicsomból és a toastból, majd a végén szórjuk meg metélőhagymával.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.