Libamáj spárgával, spenóttal, főtt tojással - libamáj recept View larger

Online only

Libamáj spárgával, spenóttal, főtt tojással - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

4 db tojás

5 dkg spenót

12 szár zöldspárga

2 db paradicsom

4 szelet toast kenyér

só, bors, cukor

1 gerezd fokhagyma

1 evőkanál vaj

metélő hagyma a díszítéshez

More details

More info

Elkészítés

Tegyük hűtőbe a Rex Ciborum libamájat. A tojásokat forrástól számítva 5 percig főzzük, majd tegyük félre. A spárgák végéből vágjunk le kb. 1 centit (hogy ne legyen fás), és tegyük egy főzőedénybe. Öntsünk rá annyi vizet, ami ellepi. A főzővízbe tegyünk egy kevés cukrot, sót. A spárga 8-10 perc alatt megpuhul. Ezután szűrjük le és tegyük félre.

A spárga főzőlevével forrázzuk le a spenótot, csepegtessük le alaposan, majd öntsünk rá egy kevés olvasztott vajat, és tegyük rá a fokhagymát. Finoman sózzuk, borsozzuk.

Tegyük pirítóba a kenyereket. Amíg a kenyerek sülnek, vágjuk cikkekre a paradicsomokat, a főtt tojásokat tisztítsuk meg, vágjuk cikkekre vagy karikákra és szeleteljük fel a májat. A tányéron 3 szál spárgára tegyünk rá egy libamáj szeletet, helyezzünk mellé a spenótból, a főtt tojásból, paradicsomból és a toastból, majd a végén szórjuk meg metélőhagymával.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Libamáj spárgával, spenóttal, főtt tojással - libamáj recept

Libamáj spárgával, spenóttal, főtt tojással - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

140 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

4 db tojás

5 dkg spenót

12 szár zöldspárga

2 db paradicsom

4 szelet toast kenyér

só, bors, cukor

1 gerezd fokhagyma

1 evőkanál vaj

metélő hagyma a díszítéshez