Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
60 dkg hízott libamáj
2 db nagyobb őszibarack (konzerv is lehet)
rukkola, jégsaláta
só, bors
extra szűz olívaolaj
2 dl őszibaracklé
This product is no longer in stock
Availability date:
Roston libamáj szeletek őszibarackkal, zöldsalátával - libamáj recept
60 dkg hízott libamáj
2 db nagyobb őszibarack (konzerv is lehet)
rukkola, jégsaláta
só, bors
extra szűz olívaolaj
2 dl őszibaracklé
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
A libamájat vágjuk 1,5 centis szeletekre. Az őszibarackot mossuk meg, távolítsuk el a magját és vágjuk szeletekre. A jégsalátát tépjük nagyobb darabokra. A libamájat tegyük forró serpenyőbe, süssük mindkét oldalát aranybarnára, sózzuk, borsozzuk. Vegyük ki a májakat és tegyük papír kendőre, hogy a felesleges zsírt felszívja. A serpenyőből egy másik edénybe tegyünk egy evőkanállal a kisült zsírból, öntsük hozzá a baracklevet és forraljuk, míg kicsit besűrűsödik. Ezután vegyük le a tűzről és tegyük bele a barack szeleteket.
Tálaláskor helyezzük a tányérra a barack szeleteket, öntsünk rá a szószból egy kanállal, tegyük rá a libamáj szeleteket. Helyezzük mellé a rukkolás jégsalátát, locsoljuk meg olívaolajjal, és tegyünk rá az őszibarackos öntetből, finoman sózzuk, borsozzuk.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.