Tagliatelle libamáj kockákkal - libamáj recept View larger

Online only

Tagliatelle libamáj kockákkal - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

2 x 100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

40 dkg tagliatelle tészta

2 evőkanál extra szűz olívaolaj

4 gerezd fokhagyma

só, bors

friss petrezselyem

friss parmezán ízlés szerint

More details

More info

Elkészítés

Tegyük a Rex Ciborum májat hűtőbe. A tésztát tegyük lobogó sós vízbe (olaj nem szükséges, de lehet), és főzzük al dente-re. Ez száraztészta esetében kb. 8 perc. Az olívaolajat tegyük serpenyőbe, és a felaprított fokhagymát pirítsuk meg - ügyeljünk, hogy ne égjen meg, mert akkor megkeseredik. A kifőtt tésztát tegyük a fokhagymás olívaolajba és keverjük át egyenletesen. Kóstoljuk meg, és ha kell, sózzuk, borsozzuk.

A behűtött libamájat vágjuk kockákra. A tésztát tegyük tányérra, szórjuk meg a libamáj kockákkal, díszítsük petrezselyem ágakkal, és reszeljünk rá parmezánt.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Tagliatelle libamáj kockákkal - libamáj recept

Tagliatelle libamáj kockákkal - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

2 x 100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

40 dkg tagliatelle tészta

2 evőkanál extra szűz olívaolaj

4 gerezd fokhagyma

só, bors

friss petrezselyem

friss parmezán ízlés szerint