Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
20 dkg hízott libamáj
1 db csontos csirkemell
1 db sárgarépa
1 fej vöröshagyma
1 db paradicsom
1 db fehérrépa
1 db tyúkhúsleves kocka
só, bors
1 csomag üvegtészta (rizstészta)
4 evőkanál szőlőmagolaj
This product is no longer in stock
Availability date:
Csirke erőleves libamájjal, pirított üvegtésztával - libamáj recept
20 dkg hízott libamáj
1 db csontos csirkemell
1 db sárgarépa
1 fej vöröshagyma
1 db paradicsom
1 db fehérrépa
1 db tyúkhúsleves kocka
só, bors
1 csomag üvegtészta (rizstészta)
4 evőkanál szőlőmagolaj
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Tegyük fel a csirkét és a megtisztított, egészben hagyott zöldségeket 1,2 l vízben főni. Adjunk hozzá egy tyúkhúsleves kockát, hogy intenzívebb legyen az íze. (Ha főzés előtt leforrázzuk a csirkét, és így tesszük a levesbe, akkor nem fog felhabzani.) Minél erőteljesebb ízt szeretnénk elérni, annál lassabban főzzük. Kb. 3 óra alatt már finom leves készíthető.
Amikor a leves elkészült, vegyük ki a húst és a zöldségeket. A csirkehúst szedjük le a csontról és vágjuk csíkokra.
Hevítsük fel a szőlőmagolajat egy mélyebb edényben (wok), tegyük bele az üvegtésztát, és pár másodperc alatt süssük ropogósra. Ha kész, tegyük a tésztát egy szűrőedénybe, hogy levegőzzön, így igazán roppanós marad. Süssük meg a felszeletelt libamájak mindkét oldalát aranybarnára, sózzuk, borsozzuk, és kicsit pihentessük.
Szedjünk a tányérba húslevest, tegyünk a közepére a főtt csirkehúsból, tegyük rá a pirított tésztát és végül a sült libamáj szeletet. Finomra vágott metélő hagymával szórjuk meg.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.