Libamájas zöldsaláta bagettel - libamáj recept View larger

Online only

Libamájas zöldsaláta bagettel - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

100 g Rex Ciborum libamáj konzerv

20 dkg rukkola

20 dkg bébi spenót

2 db bagett

só, bors

4 evőkanál extra szűz olívaolaj

2 db citrom leve

More details

More info

Elkészítés

Tegyük hűtőbe a Rex Ciborum libamájat, hogy könnyen gyalulható legyen. A bébi spenótot mossuk meg és csepegtessük le alaposan. A citromlevet tegyük egy keverő tálba és lassan adjuk hozzá az olíva olajat, sózzuk, borsozzuk. A bébi spenótot és a rukkolát keverjük össze, a bagettet tépkedjük nagyobb darabokra és adjuk a salátához. A libamájból kézi sajtszeletelő segítségével vágjunk forgácsokat és tegyük a salátához, majd öntsük le az öntettel.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Libamájas zöldsaláta bagettel - libamáj recept

Libamájas zöldsaláta bagettel - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

100 g Rex Ciborum libamáj konzerv

20 dkg rukkola

20 dkg bébi spenót

2 db bagett

só, bors

4 evőkanál extra szűz olívaolaj

2 db citrom leve