Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
70 dkg sertés szűz
20 dkg libamáj
1 db rozmaring ág
2 gerezd fokhagyma
kb. 2 dl főzőtejszín
1 evőkanál mustár
só, bors
szőlőmagolaj
This product is no longer in stock
Availability date:
Sertés szűzérme libamáj pürével - libamáj recept
70 dkg sertés szűz
20 dkg libamáj
1 db rozmaring ág
2 gerezd fokhagyma
kb. 2 dl főzőtejszín
1 evőkanál mustár
só, bors
szőlőmagolaj
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
A sertés szüzet vágjuk kb. 2 centis karikákra. A szeletek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, majd előmelegített serpenyőben, szőlőmagolajban süssük pirosra mindkét oldalát. Ezután tegyük 170 °C fokra előmelegített sütőbe, és süssük fólia alatt kb. 15 percet.
A libamájat vágjuk szeletekre és rozmaringgal, fokhagymával süssük meg serpenyőben. Mikor elkészült, öntsük hozzá a tejszínt, és forraljuk még kb. 2 percig, majd tegyük turmix gépbe az egészet, adjunk hozzá a mustárt, és turmixoljuk krémesre.
A sertés szűz szeleteket tegyük a tányérra, tegyünk mellé egy evőkanállal a libamáj püréből és díszítsük metélő hagymával, balzsamkrém cseppekkel.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.