Rókagombás bébispenót saláta libamájjal - libamáj recept View larger

Online only

Rókagombás bébispenót saláta libamájjal - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

20 dkg rókagomba

20 dkg bébispenót

só, bors

extra szűz olívaolaj

More details

More info

Elkészítés

Tegyük hűtőbe a Rex Ciborum libamájat. A bébispenótot megmossuk, lecsepegtetjük. Tisztítsuk meg a rókagombát (az egyik legaromásabb gomba fajta). Hevítsünk serpenyőbe olívaolajat, tegyük bele a gombákat, sózzuk, borsozzuk és pirítsuk kb. 2 percig. A lecsepegtetett bébispenótot tegyük salátás tányérba, szórjuk meg a rókagombával, tegyük rá a libamáj szeleteket. Só malommal, bors malommal tekerjünk rá egyet-egyet, majd locsoljuk meg extra szűz olívaolajjal.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Rókagombás bébispenót saláta libamájjal - libamáj recept

Rókagombás bébispenót saláta libamájjal - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

100 g Rex Ciborum natúr libamáj konzerv

20 dkg rókagomba

20 dkg bébispenót

só, bors

extra szűz olívaolaj