Roston libamáj juharszirupos körtével - libamáj recept View larger

Online only

Roston libamáj juharszirupos körtével - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

60 dkg hízott libamáj

4 db körte

juharszirup

fehérbor

só, bors

extra szűz olívaolaj

More details

More info

Elkészítés

A megmosott, meghámozott körtéket vágjuk 4 részre és távolítsuk el a magházat. A negyed körtéket vágjuk vastagabb cikkekre. Helyezzük serpenyőbe a körtéket, és öntsünk rá annyi bort, hogy ellepje. Forraljuk be, húzzuk le a tűzről és adjunk hozzá kb. 4 evőkanál juharszirupot. Sózzuk, borsozzuk. Az előre felszeletelt libamáj szeletek mindkét oldalát süssük aranybarnára olívaolajon. Sózzuk, borsozzuk.

Helyezzük a tányérra a körte szeleteket, locsoljuk meg a juharszirupos, fehérboros szósszal és helyezzük a tetejére a libamáj szeleteket.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Roston libamáj juharszirupos körtével - libamáj recept

Roston libamáj juharszirupos körtével - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

60 dkg hízott libamáj

4 db körte

juharszirup

fehérbor

só, bors

extra szűz olívaolaj