Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
60 dkg hízott libamáj
12 db új sárgarépa
4 db közepes burgonya
2 db nagyobb cukkini
1 csokor petrezselyem
½ liter főzőtejszín
só, bors
This product is no longer in stock
Availability date:
Roston libamáj szeletek cukkinivel - libamáj recept
60 dkg hízott libamáj
12 db új sárgarépa
4 db közepes burgonya
2 db nagyobb cukkini
1 csokor petrezselyem
½ liter főzőtejszín
só, bors
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Tisztítsuk meg a zöldségeket. A sárgarépán hagyjuk rajta a zöldjének kb. 1 centis részét. A cukkiniket vágjuk vastagabb karikákra. A libamájat vágjuk kb. 1,5 centis szeletekre. A megtisztított burgonyákat vágjuk vastagabb karikákra és tegyük egy főzőedénybe. Sózzuk, borsozzuk és tejszínben főzzük puhára. A sárgarépát pároljuk készre.
A cukkinit serpenyőben extra szűz olívaolajjal süssük, pároljuk, úgy, hogy roppanós maradjon. Ez pár perc alatt elkészül. Ezután adjuk a cukkinihez a sárgarépákat, sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg vágott petrezselyemmel.
Előmelegített serpenyőben süssük a libamájak mindkét oldalát aranybarnára. Sózzuk, borsozzuk, majd a libamáj szeleteket tegyük 200 °C fokos sütőbe 2-3 percre. Helyezzük a tányérra a libamáj szeleteket, mellé pedig a tejszínes burgonyát és a párolt zöldségeket.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.