Roston libamáj szeletek cukkinivel - libamáj recept View larger

Online only

Roston libamáj szeletek cukkinivel - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

60 dkg hízott libamáj

12 db új sárgarépa

4 db közepes burgonya

2 db nagyobb cukkini

1 csokor petrezselyem

½ liter főzőtejszín

só, bors

More details

More info

Elkészítés

Tisztítsuk meg a zöldségeket. A sárgarépán hagyjuk rajta a zöldjének kb. 1 centis részét. A cukkiniket vágjuk vastagabb karikákra. A libamájat vágjuk kb. 1,5 centis szeletekre. A megtisztított burgonyákat vágjuk vastagabb karikákra és tegyük egy főzőedénybe. Sózzuk, borsozzuk és tejszínben főzzük puhára. A sárgarépát pároljuk készre.

A cukkinit serpenyőben extra szűz olívaolajjal süssük, pároljuk, úgy, hogy roppanós maradjon. Ez pár perc alatt elkészül. Ezután adjuk a cukkinihez a sárgarépákat, sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg vágott petrezselyemmel.

Előmelegített serpenyőben süssük a libamájak mindkét oldalát aranybarnára. Sózzuk, borsozzuk, majd a libamáj szeleteket tegyük 200 °C fokos sütőbe 2-3 percre. Helyezzük a tányérra a libamáj szeleteket, mellé pedig a tejszínes burgonyát és a párolt zöldségeket.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Roston libamáj szeletek cukkinivel - libamáj recept

Roston libamáj szeletek cukkinivel - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

60 dkg hízott libamáj

12 db új sárgarépa

4 db közepes burgonya

2 db nagyobb cukkini

1 csokor petrezselyem

½ liter főzőtejszín

só, bors