Zöldbabos saláta libamáj szeletekkel - libamáj recept View larger

Online only

Zöldbabos saláta libamáj szeletekkel - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

140 g Rex Ciborum libamáj konzerv

1 db 450 gr-os zöldbabkonzerv

1/2 jégsaláta

1 db lila lolo rosso (fodros saláta)

4 evőkanál extra szűz olívaolaj

2 db citrom leve

1 evőkanál méz

só, bors

More details

More info

Elkészítés

Tegyük hűtőbe a Rex Ciborum libamáj konzervet. A lolo rossot szedjük leveleire és alaposan mossuk meg. A jégsalátát vágjuk durvára. A zöldbabot szűrjük le. Készítsük el az öntetet: tegyük egy keverőtálba a citromlevet, folyamatos keverés mellett lassan adagoljuk hozzá az olívaolajat. Amikor szép krémes lett, hozzáadjuk a mézet, sót, borsot.

A lecsepegtetett lila saláta leveleket tépjük nagyobb darabokra, helyezzük egy salátatálba, adjuk hozzá a durvára vágott jégsalátát, szórjuk meg a zöldbabbal, locsoljuk meg az öntettel. Végül helyezzük rá a libamáj szeleteket, amelyeket előzőleg felszeleteltünk.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Zöldbabos saláta libamáj szeletekkel - libamáj recept

Zöldbabos saláta libamáj szeletekkel - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

140 g Rex Ciborum libamáj konzerv

1 db 450 gr-os zöldbabkonzerv

1/2 jégsaláta

1 db lila lolo rosso (fodros saláta)

4 evőkanál extra szűz olívaolaj

2 db citrom leve

1 evőkanál méz

só, bors