Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
140 g Rex Ciborum libamáj konzerv
1 db 450 gr-os zöldbabkonzerv
1/2 jégsaláta
1 db lila lolo rosso (fodros saláta)
4 evőkanál extra szűz olívaolaj
2 db citrom leve
1 evőkanál méz
só, bors
This product is no longer in stock
Availability date:
Zöldbabos saláta libamáj szeletekkel - libamáj recept
140 g Rex Ciborum libamáj konzerv
1 db 450 gr-os zöldbabkonzerv
1/2 jégsaláta
1 db lila lolo rosso (fodros saláta)
4 evőkanál extra szűz olívaolaj
2 db citrom leve
1 evőkanál méz
só, bors
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Tegyük hűtőbe a Rex Ciborum libamáj konzervet. A lolo rossot szedjük leveleire és alaposan mossuk meg. A jégsalátát vágjuk durvára. A zöldbabot szűrjük le. Készítsük el az öntetet: tegyük egy keverőtálba a citromlevet, folyamatos keverés mellett lassan adagoljuk hozzá az olívaolajat. Amikor szép krémes lett, hozzáadjuk a mézet, sót, borsot.
A lecsepegtetett lila saláta leveleket tépjük nagyobb darabokra, helyezzük egy salátatálba, adjuk hozzá a durvára vágott jégsalátát, szórjuk meg a zöldbabbal, locsoljuk meg az öntettel. Végül helyezzük rá a libamáj szeleteket, amelyeket előzőleg felszeleteltünk.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.