Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
- 1 doboz Rex Ciborum szarvasgombás kacsamájpástétom
- cékla
- barna vagy fehér baguette
- só, bors
- méz
- balzsamecet
- fokhagyma
This product is no longer in stock
Availability date:
Szarvasgombás kacsamájpástétom fokhagymás pirított baguetten, céklakompóttal - kacsamáj recept
- 1 doboz Rex Ciborum szarvasgombás kacsamájpástétom
- cékla
- barna vagy fehér baguette
- só, bors
- méz
- balzsamecet
- fokhagyma
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
A Rex Ciborum kacsamájpástétomot felszeleteljük, olajon hirtelen mindkét oldalát megpirítjuk. Rátesszük az előre megpirított, fokhagymázott bageuettre.
Házilag elkészített céklakompóttal ajánljuk. A megmosott céklát egy kisebb tűzálló edénybe téve, só-ágyazva 150 Celsius fokon 2 – 2,5 órát sütjük. Amikor a cékla megpuhult, kivesszük a sütőből, hideg vízbe téve átmossuk a sótól és meghámozzuk. Kisebb gömbökre vagy kockára vágjuk.
Mézzel, balzsamecettel ízesítjük, lehűtve tálaljuk. Salátát ajánlunk hozzá.
Jó étvágyat!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.