Szarvasgombás kacsamájpástétom fokhagymás pirított baguetten, céklakompóttal - kacsamáj recept View larger

Online only

Szarvasgombás kacsamájpástétom fokhagymás pirított baguetten, céklakompóttal - kacsamáj recept

New product

Hozzávalók

- 1 doboz Rex Ciborum szarvasgombás kacsamájpástétom

- cékla

- barna vagy fehér baguette

- só, bors

- méz

- balzsamecet

- fokhagyma

More details

More info

Elkészítés

A Rex Ciborum kacsamájpástétomot felszeleteljük, olajon hirtelen mindkét oldalát megpirítjuk. Rátesszük az előre megpirított, fokhagymázott bageuettre.

Házilag elkészített céklakompóttal ajánljuk. A megmosott céklát egy kisebb tűzálló edénybe téve, só-ágyazva 150 Celsius fokon 2 – 2,5 órát sütjük. Amikor a cékla megpuhult, kivesszük a sütőből, hideg vízbe téve átmossuk a sótól és meghámozzuk. Kisebb gömbökre vagy kockára vágjuk.

Mézzel, balzsamecettel ízesítjük, lehűtve tálaljuk. Salátát ajánlunk hozzá.

Jó étvágyat!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Szarvasgombás kacsamájpástétom fokhagymás pirított baguetten, céklakompóttal - kacsamáj recept

Szarvasgombás kacsamájpástétom fokhagymás pirított baguetten, céklakompóttal - kacsamáj recept

Hozzávalók

- 1 doboz Rex Ciborum szarvasgombás kacsamájpástétom

- cékla

- barna vagy fehér baguette

- só, bors

- méz

- balzsamecet

- fokhagyma