Piros Arany View larger

Online only

Almás libamájtorony - goose liver recipe

New product

Hozzávalók

- 1 doboz Rex Ciborum Libamájblokk aszalt sárgabarackkal

- 2 db alma

- kristálycukor

- vaj

- frissen őrölt bors

More details

Add to wishlist

More info

Az elkészítés

A kibontott Rex Ciborum libamájblokkot vastagabb szeletekre vágjuk, borssal ízlés szerint megszórjuk. Az almákat megmossuk és kivágjuk a közepét, majd vastagabb szeletekre felvágjuk. Egy teflonserpenyőt felhevítünk, az almakarikákat kristálycukorban megforgatjuk. A teflonserpenyőben hirtelen mindkát oldalát vaj hozzáadásával megpirítjuk. Az almaszeleteket a libamáj szeletekkel rétegezzük, 180 fokos sütőben összesütjük.

Ízlés szerint fogyasztható burgonyapürével, vagy gyümölcslekvárral, tökmagos-vajastészta stanglival.

Jó étvágyat!

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Almás libamájtorony - goose liver recipe

Almás libamájtorony - goose liver recipe

Hozzávalók

- 1 doboz Rex Ciborum Libamájblokk aszalt sárgabarackkal

- 2 db alma

- kristálycukor

- vaj

- frissen őrölt bors