No supplier
Online only
New product
- 1 doboz Rex Ciborum Libamájblokk aszalt sárgabarackkal
- 2 db alma
- kristálycukor
- vaj
- frissen őrölt bors
This product is no longer in stock
Availability date:
Almás libamájtorony - goose liver recipe
- 1 doboz Rex Ciborum Libamájblokk aszalt sárgabarackkal
- 2 db alma
- kristálycukor
- vaj
- frissen őrölt bors
Recipient :
* Required fields
or Cancel
A kibontott Rex Ciborum libamájblokkot vastagabb szeletekre vágjuk, borssal ízlés szerint megszórjuk. Az almákat megmossuk és kivágjuk a közepét, majd vastagabb szeletekre felvágjuk. Egy teflonserpenyőt felhevítünk, az almakarikákat kristálycukorban megforgatjuk. A teflonserpenyőben hirtelen mindkát oldalát vaj hozzáadásával megpirítjuk. Az almaszeleteket a libamáj szeletekkel rétegezzük, 180 fokos sütőben összesütjük.
Ízlés szerint fogyasztható burgonyapürével, vagy gyümölcslekvárral, tökmagos-vajastészta stanglival.
Jó étvágyat!
No customer reviews for the moment.