Almás libamájtorony - libamáj recept View larger

Online only

Almás libamájtorony - libamáj recept

New product

Hozzávalók

- 1 doboz Rex Ciborum Libamájblokk aszalt sárgabarackkal

- 2 db alma

- kristálycukor

- vaj

- frissen őrölt bors

More details

More info

Az elkészítés

A kibontott Rex Ciborum libamájblokkot vastagabb szeletekre vágjuk, borssal ízlés szerint megszórjuk. Az almákat megmossuk és kivágjuk a közepét, majd vastagabb szeletekre felvágjuk. Egy teflonserpenyőt felhevítünk, az almakarikákat kristálycukorban megforgatjuk. A teflonserpenyőben hirtelen mindkát oldalát vaj hozzáadásával megpirítjuk. Az almaszeleteket a libamáj szeletekkel rétegezzük, 180 fokos sütőben összesütjük.

Ízlés szerint fogyasztható burgonyapürével, vagy gyümölcslekvárral, tökmagos-vajastészta stanglival.

Jó étvágyat!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Almás libamájtorony - libamáj recept

Almás libamájtorony - libamáj recept

Hozzávalók

- 1 doboz Rex Ciborum Libamájblokk aszalt sárgabarackkal

- 2 db alma

- kristálycukor

- vaj

- frissen őrölt bors