Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
1-2 doboz Rex Ciborum natúr libamáj konzerv 140 g
½ fej bordó fodros saláta
½ fej zöld fodros saláta
1 fej endívia saláta
10 dkg galambbegy saláta
10 dkg rukkola saláta
2 db vilmos körte
10 dkg dióbél
This product is no longer in stock
Availability date:
Natúr libamáj körtés-diós zöldsalátával, rozmaringos öntettel - libamáj recept
1-2 doboz Rex Ciborum natúr libamáj konzerv 140 g
½ fej bordó fodros saláta
½ fej zöld fodros saláta
1 fej endívia saláta
10 dkg galambbegy saláta
10 dkg rukkola saláta
2 db vilmos körte
10 dkg dióbél
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Az öntet hozzávalói:
4 evőkanál extra szűz olívaolaj
1 teáskanál mustár
1 citrom leve
só
1 evőkanál méz
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 szál rozmaring levelei
A salátákat leveleikre szedjük és megmossuk. A körtét négybe vágjuk, eltávolítjuk a magházat, majd szép szeletekre vágjuk. Ezután – hogy ne barnuljon meg – citromos vízben pihentetjük a saláta összeállításáig. Ezután elkészítjük az öntetet.
A mustárt keverőtálba tesszük, majd lassan csorgatva, miközben folyamatosan keverjük, hozzá adjuk az olívaolajat, a citrom levét, a mézet, sót, zúzott fokhagymát és a rozmaring leveleit.
A salátákat üvegtálba tesszük, rászórjuk a dióbelet és a körteszeleteket, végül jöhetnek a Rex Ciborum libamáj szeletek és az öntet.
Sütőben, serpenyőben vagy grillen pirított pitával tálalhatjuk.
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.