Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Nincs beszállító
Online only
New product
hízott libamáj 40 dkg
amerikai mogyoró 5 dkg
kesudió 5 dkg
sárgarépa 25 dkg
cukkini 25 dkg
sárga kaliforniai paprika 15 dkg
hosszú szemű rizs 40 dkg.
só ízlés szerint
This product is no longer in stock
Availability date:
Libamáj kockák roston serpenyőben vagy wokban, sült zöldségekkel - libamáj recept
hízott libamáj 40 dkg
amerikai mogyoró 5 dkg
kesudió 5 dkg
sárgarépa 25 dkg
cukkini 25 dkg
sárga kaliforniai paprika 15 dkg
hosszú szemű rizs 40 dkg.
só ízlés szerint
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Először tegyük fel a rizst főni 2,5x-es mennyiségű vízzel. A főzővizet sózzuk.
A libamájat vágjuk kb. 1x1 cm-es kockákra, és pirítsuk forró serpenyőben aranybarnára, miközben sózzuk. Amikor elkészült, vegyük ki a májat a serpenyőből és tegyük félre. A libamáj kisült zsírjában kezdjük pirítani a csíkokra vágott sárgarépát. Ha kevés a zsír, adjunk hozzá extra szűz olívaolajat.
Mikor szép színt kapott, adjuk hozzá a cukkinit és a paprikát is, amit vágjunk nagyobb darabokra és pirítsuk együtt, amíg a többi zöldség is szépen megpirul. Közben sózzuk. Ha a zöldségek elkészültek, adjuk hozzá a magvakat és a libamáj kockákat.
A rizst helyezzük a tányér közepére, köré pedig a libamájas sült zöldségeket.
Jó étvágyat kívánunk!
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.