Köményes sertéssült libamáj szelettel, meggy raguval - libamáj recept View larger

Online only

Libamáj kockák roston serpenyőben vagy wokban, sült zöldségekkel - libamáj recept

New product

Hozzávalók 4 főre

hízott libamáj 40 dkg

amerikai mogyoró 5 dkg

kesudió 5 dkg

sárgarépa 25 dkg

cukkini 25 dkg

sárga kaliforniai paprika 15 dkg

hosszú szemű rizs 40 dkg.

só ízlés szerint

More details

More info

Elkészítés

Először tegyük fel a rizst főni 2,5x-es mennyiségű vízzel. A főzővizet sózzuk.

A libamájat vágjuk kb. 1x1 cm-es kockákra, és pirítsuk forró serpenyőben aranybarnára, miközben sózzuk. Amikor elkészült, vegyük ki a májat a serpenyőből és tegyük félre. A libamáj kisült zsírjában kezdjük pirítani a csíkokra vágott sárgarépát. Ha kevés a zsír, adjunk hozzá extra szűz olívaolajat.

Mikor szép színt kapott, adjuk hozzá a cukkinit és a paprikát is, amit vágjunk nagyobb darabokra és pirítsuk együtt, amíg a többi zöldség is szépen megpirul. Közben sózzuk. Ha a zöldségek elkészültek, adjuk hozzá a magvakat és a libamáj kockákat.

A rizst helyezzük a tányér közepére, köré pedig a libamájas sült zöldségeket.

Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Libamáj kockák roston serpenyőben vagy wokban, sült zöldségekkel - libamáj recept

Libamáj kockák roston serpenyőben vagy wokban, sült zöldségekkel - libamáj recept

Hozzávalók 4 főre

hízott libamáj 40 dkg

amerikai mogyoró 5 dkg

kesudió 5 dkg

sárgarépa 25 dkg

cukkini 25 dkg

sárga kaliforniai paprika 15 dkg

hosszú szemű rizs 40 dkg.

só ízlés szerint